مامانا مای بیبی بهتره یا مولفیکس؟؟؟

۱۲ پاسخ

مای بیبی پس میده مولفیکس خیلی عالی

بنظرم دوتاش کاراییش یکیه باید بدونی کدوم ب کودکتون میسازه ب بدنش حساسیت نده. مای بی بی من راضیترم .. والا مولفیکس هم استفاده کردم چسباش اصلا خوب نیس

بستگی به بدن بچتون داره ببین به کدوم حساسیت نشون نمیده مای بی بی بهتره

من هردورو امتحان کردم مولفیکس بهتره.

عزیزم مای بیبی عالیه👌👌👌

من از مای بیبی راضیم از روز اول فقط مای بیبی استفاده کردم

اگه هزینش مهمه برات مای بی بی به صرفه ست کیفیتش هم خوبه ولی اگه کیفیت برات مهمه و راحتی بچه قطعا مولفیکس بهتره. من هردو رو امتحان کردم از مای بی بی فقط یک بسته گرفتم مولفیکس بهتر بود

قبلا مای بیبی میبستدم خ ب بود
الان ببم میبندم

پوشک مولفیکس عالیه

واسه پسر من که مای بی بی چند بار پس داد اما مولفیکس اصلا. مولفیکس کشسانی بیشتری داره و به نظرم پای بچه راحت تره توی حرکاتش

مای بی بی، البته اگه بهش بسازه

پسرمن فقط مای بیبی