۷ پاسخ

شما جواب خودتو خودت داری میدی تتشخیص و توصیه پزشکش ببلاک بوده شما سرخود اپتامیل دادی توقع داری مشکلی پیش نیاد؟با شیرخشک بازی نکنید خیلی ساده میتونه کودک رو به بیمارستان بکشونه واینکه سلامتی مهمتر از چاقی یا لاغری کودک هست بهتره به پزشکتون که تخصص مرتبط داره اعتماد کنید دوست عزیز🙏🌹

منم دخترم رفلاکس داشت یک ماه و نیم ببلاک ای ار و قرص نکسیوم دادم وزنش روی نمودار بالا رفت وارد سه ماه که شد خوب شد و شیر سوپرامیل بهش دادم. مهم ترین چیز درمان رفلاکسه که دهانه مری گشاد نشه بعد چاقی بچه.

شاید براش سنگینه. بهتره هر چی دکتر نوشته بدی

عزیزم
وقتی رفلاکس داده شیر خشک ای ار باید بدی تا بچه رفلاکسش خوبه بشه دکتر برای پسرم داده وزن گیری خوبه

سلام اپتامیل هم چاق نمیکنه
ولی حتما نمیسازه بهش که بالا میاره

منم ببلاک میدم اصن چاق نشده وزن گیریش خوب نیست امروز اپتامیل گرفتم میگن خوبه

اگه رفلاکس داره بهش اون قوطی ببلاک آی آر رو بده تموم که شد عوض کن خودم هم به بچم دادم الان خوب اگه آپتامیل هم میدی باهاش قطره متوکلوپرامید رو هم بده تا بالا نیاره در حد وزنش یعنی دوبرابر وزنش