۵ پاسخ

برامنم کم خونی داره بزور وزن اضافه میکنه. رفلاکسم داره. بیشتر غذاهاشو با مرغ و ماهیچه درس کن

سلام عزیز کم خونی نداره
پسر من کم خونی داشت وزن نمیگرفت

به غذاش هاش یکم کره بزن وزن اضافه میکنه

استرس نداره عزیزم اونقدر تپلی هم بشه😅ب فرنیش شیر خشک بزن.از اینترنتم غذاهایی ک وزن گیری کمک میکنن سرچ کن😘

نگران نباش ، شروع کن از لعاب برنج بهش بده روزی یک وعده اونم یک قاشق ک رفته رفته زیادش کن بعد از لعاب فرنی بده بعد حریره بادوم بده ، طی روزم آب سیب بده
پوره هویج و سیب زمینی بده اینا خوبه بعد میتونی توی پوره ش س تیک کوچولو کره بزنی ک وزن بگیره بچت