۳ پاسخ

دختر منم همینطوری بود زیر یک ماه دکتر گرمیچر نداد بهش شربت کامی وی داد و یه قطره به اسم پروکیدپویا قطره روزی پنچ قطره شربت روزی چهار تا قاشق چایخوری

ن عزیزم یکم دادنش ضرر نداره گلم گریمیچر از۱تا۶ماه استفاده میشه ولی یه وقتایی یکم به اندازه چندتاقطره ب بچه مشکلی نداره

سلام..چرا ضرر داره گرمیچر از 1ماهگی میشه استفاده کرد..خودت سعی کن گرمی بخوری یکم از نفخش کم بشه..موقع شیر خوردن اروم بزن به کمرش وزیر باسنش ارومش میکنه..من بغلش میکردم راه میرفتم وبهش شیر میدادم