۷ پاسخ

سلام عزیزم
حتما سعی کن آروغشو بگیری،اگه هم آروغ نزد ۱۵دقیقه عمودی نگهش دار
من هم پسرم رفلاکس داشت،گوجه،سس،شکلات و مخصوصا عرق نعناع نخور که روی بچه اثر میذاره و. رفلاکسشو بیشتر میکنه مثلا شربت گریپ میکسچر چون
عرق نعناع توش داره برای بچه های رفلاکسی خوب نیست و تشدیدش میکنه.

سلام عزیزم
ریفلاکس علایم زیادی داره
مثل استفراغ کردن بلافاصله بعد از خوردن شیر و بیرون زدن شیر از دهان و بینی البته گاهی استفراغ کردن بلافاصله بعد خوردن شیر اتفاق نمیفته
بالا آوردن شیر به‌همون شکل اولیه آبکی
نوزادی که ریفلاکس داره اکثر مواقع یه حالت تهوعی داره که انگار شیر از معده میاد بالا تودهنش و دوباره بر‌میگرده که این دراکثر مواقع موجب سکسکه و بی‌قراریه نوزاد میشه
بد آروغ هستن،یعنی سخت و دیر آروغ میزنن یا اصلا نمی‌زنن
سکسکه های طولانی دارن
هنگام و بعد از خوردن شیر بی‌قرارن
سرماخوردگی ریفلاکس رو دوبرابر می‌کنه
نوزادی که ریفلاکس داره رو به هیچ عنوان افقی نخوابونین
همیشه زیر سرش بلند باشه و به حالت نیمه نشسته بخوابه،هنگام خوردن شیر هم تو همین حالت باشه
اگه آروغ نزد و خوابید بیست دقیقه تا نیم ساعت به حالت نشسته تو بغلتون نگهش دارین یا رو شونتون،تا شیرش هضم شه
بعد از خوردن شیر هم بلافاصله نخوابونینش
بیست دقیقه تا نیم ساعت تو‌بغلتون به حالت عمودی نگهش دارین
اگه شربت رانیتیدین میخوره طبق دستور پزشکش سر ساعت قبل از خوردن شیر بهش بدید،این شربت اسید معده رو کنترل می‌کنه و برگشت شیر رو کاهش میده
ریفلاکس تو وزن گیری بعضی بچه‌ها تاثیر میذاره اما برا همه نه
امیدوارم تجربیاتم مفید باشه براتون❤️

بالا اوردن رووزن گیری تاثیرنداره سیب زمینی و حبوبات تشدیدمیکنه دوره اش بایدبگذره

پسر منم دو ماهشه واگه اروغش رو نگيرم حتما بالا مياره والبته نه يكبار بلكه دوسه بار واونم به شدت زياده ..پس حتما سعي كنيد اروغش رو بگيريد اگه دير اروغ ميزنه به شكم روي سينتون بخوابونيدش و پهلوش رو اروم ماساژ بديد...روي وزن بچه تاثيري نداره

استفراغ عق زدن پیچ خوردن تو خواب بعد لبنیات گاوی گوشت گاو حبوبات اینا بیشترش میکنه

پسرمن داره اگه اروغشو نگیری وبالا نگهش نداری حتما بالا میاره اب دهنشم میاد

بچه منم چندروزه بالا میاره