۸ پاسخ

سلام بهداشت کار شون خوب نیست درست نمیزارن دستگا رو ، بنظر من برین پیش دکتر زنان بهتره ، من خودم رفتم گذاشتم الان دو ماه هستش خیلی هم راضیم

من هم پیش متخصص رفتم ۸ماه گذشته ولی هنوز پریود نشدم

من گذاشتم اما پیش متخصص زنان رفتم

میتونید بذارید ولی به شرط نداشتن خونریزی شدید درقاعدگی و نداشتن کم خونی کار سنگین هم نباید بکنید زمانی که ای یو دی دارید

ببخشید چند سالتونه زیر ۳۵ سال توی بهداشت نمیزارن میگن بچه بیارین حتی میگن اثر این قرص ال دی رو هم کم کردن تا اثر نداشته باشه

آ یو دی ۱۰۰ درصد نیستا .
زن دایی من ۲ تا بچش و از آ یو دی باردار شد

البته بهداشت هم دکتر داره ولی بنظرم پیش دکتر متخصص برید بهتره ومطمن تر
چون حتی پیش دکتر متخصص هم امکان اشتباه هست.

اصلا نذار خوب نیست