۶ پاسخ

حلقه بهترینه دوماه پیش پسرم و ختنه کردن با حلقه یه ذره هم خون نیومد اگر بستان آباد هستید بدید موسوی ختنش کنه ختنه هاش حرف نداره

سلام عزیزم من ۲۰روزه پسرمو ختنه کردم خیلی حساس بودم و تحقیق کردم حتی از متخصص اورولوژ توی آمریکا مشورت گرفتم همه نظرشون روی سنتی پیش متخصص هست اگر مبلغش مهم نیست براتون دکتر خالقی نژاد طبری عالیه

سلام عزیزم روش حلقه واسه نوزاد بهترین روشه خونریزی فقط همون لحظه ختنه یک مقدار کم که رو باند میمونه

حلقه بهترررررررین روشه ازهمه لحاظ

من شیرازم فدات عزیزم

از نظر من بخیه بهتره منم بخیه کردم حلقه افتادنش سخته بچه زیاد درد میکشه