۳ پاسخ

سلام مامانا یبوست در همه ی کودکان طبیعیه و جای نگرانی اصلا نیست

اولین کاری ک میکنید چیزاهای ملین هستن ب بچه هاتون میدین

برگ زردآلو ، آلوبخارا ، آلو قیصی به سوپاش اضافه کن

برگ زردآلو ،آلوبخارا، آلو قیصی رو خیس کن بجوشون آبشو بدین

‌کینوا بجای برنج بریزید

روغن زیتون رو ب غذاهاشون اضافه کنید

آب هویچ بدید

پوره گلابی

کدوحلوایی

۲ سی سی گلاب

آب هویچ رو با خاکشیر و تخم شربتی بدید

بارهنگ بریزید داخل آبجوشیده خنک شد بدید بخوره زیاد دادنش لاغرش میکنه

ببرید زیر دوش آب ولرم شکمش رو جهت عقربه ساعت ماساژ بده

روغن زیتون یا روغن گل بنفشه بریز رو شکمش و جهت عقربه ساعت ماساژ بده

روغن زیتون یا روغن بادام شیرین خوراکی بریز توی نافش

آب و مایعات زیاد بخوره ک روده اش کم آبی دربیاد

اضافه کردن روغن زیتون یک ق غ ب فرنی و سوپ و .....

جوشانده فلوکس

دادن ترنجبین ب کودک

از پماد انتی هموریید باریج استفاده کنید و معقد رو چرب کنید و داخل معقد رو با یه چیزی آروم چرب و سر کنید

شربت سناگل گیاهی براش بگیر از داروخونه هر ۸ ساعت بدید تا زمانی ک روان بشه روان ک شد هر ۱۲ ساعت و هر ۲۴ ساعت و هر ۴۸ ساعت بدید و قطع کنید

از شیاف گلیسیرینه هم میتونید استفاده کنید ولی خب اذیت کننده است و همون لحطه ملین هست 😊😊😊😉😉

سلام وقتتون بخیر چنانچه مدفوعش سفت نیست و هر ۳روز یکبار شکمش کار میکنه یبوست نداره،این یه نوع لذت در اطفاله که بهش میگن لذت رکتال ممکنه گریه هم بکنه ولی کاری به کارش نداشته باشید باید ارضا بشن.

عزیزم غذاهاشو باکره یا روغن زیتون بپز.دیگه یبوست نمیشه..الو هم خوبه تو غذاش بریزی