۴ پاسخ

من تروویتال میدم خیلی راضیم

سلام مامان مهربون باید شیر خشکش از ۶ ماه به بالا باشه یعنی شماره ۲ باشه اگه دکتر تجویز کنه همون ولی اگه نه به نظر من به به لاک خوبه البته بستگی به بچه داره که چه شیر خشکی بهش میسازه

شیرخشک آپتامیل. ببلاک .تروویتال من استفاده کردم و راضی ام. شماره ۲ شش تا یکسال تهیه کنید. بعداز آماده شدن فرنی شیرخشک اماده شده رو اضافه کنید

من ی مدتی نان ۲ میریختم بعد رفتم دکتر اس ام ای تجویز کرد که حاوی پروبیوتیک هست