۷ پاسخ

عزیزم پسر من اینطوری بود بردمش دکتر فهمیدیم از گوششه یکی از گوشاش عفونت کرده بود همش شبا از خواب میپرید جیغ میزد

وای این ک ترس نداره خب داره خواب میبینه طبیعیه خوبه خودت میگی وقتی میخوابه.هیچ نگرانی نداره عزیزم.پسرمنم همینطوره غش میکنه ازخواب پامیشه خواب میبینن تواین ماه

سلام عزیزم همه بچه ها اینطورن خواب بد میبینن میترسن باگریه بیدارمیشن.گلم بغلش کن بوسش کن باش حرف بزن آروم میشه.بالا سرش قرآن و اسفند ونمک.پول وقیچی بذار

سلام دختر منم یه هفته ای هست این جوری میکنه

سلام دختر من از موقع تولد تا الان که 6 ماهش هست همینجوریه، شاید یکی از دلایلش دل درد یا گوش درد باشه

سلام شاید نفخ داره دختر منم اینطوری بود دکتر گفت برای نفخ

سلام کولیکی نیست؟