۶ پاسخ

احتمالا سینه خودت الودس باعث تشدید برفک میشه.قبل شیردهی بشور سینتو.پماد شقاق سینه سینره بگیر بعد شیردهی استفاده کن.

عزیزم نیستاتینو بزن روی گوش پاک کن بکش رو برفکا بعد سه چهاربار میره گلم منم دخترم همینجوری بود

منم یک هفته س درگیر برفکم،دیشب از دکترش دوباره سوال کردم گفت پماد کلوتریمازول یک درصد ،روزی سه بار به سینت بزن،نیستات و هم ادامه بده،از دیشب دارم میزنم امیدوارم خوب شه😢

برفک قارچه در واقع رعایت کن مدام برمی گرده

بهداشتشو رعایت کن اگه پستونک و شیشه می خوره مدام بجوشونشون اگه سینه تو می خوره بهداشت سینه تو رعایت کن با اب ورم بشور قبله شیردهی

عزیزم اصن بهتر نشده فرقی نکرده؟؟؟