۴ پاسخ

سلام عزیزم روز شما هم مبارک خسته نباشی،گلم داروها رو درست کردن تا باعث سلامتی و رفاه حال بیماران باشه اینکه هر دارویی عوارض داره غیر قابل انکاره ولی توجه داشته باش این مصرف ها دوره ای هست و باید بعد بهبود قطع بشه هر طور که دکتر تجویز کرده مصرف کن خیالت راحت با یه هفته مصرف هیچ دارویی اثر مخرب نداره،در ضمن من خودم داروشناسی خوندم و توی این موارد تخصص دارم

دیفن هیدرامین جزو داروهایی هست که باعث. چسبندگی و غلیظ شدن ترشحات راه هوایی در کودکان زیر دوسال میشه و باعث صدمه به مغز یا مرگ ناگهانی میشه کمترین عارضه اون اختلال در یادگیری هست 100درصد ممنوعه

سلام گلم من شربت آیورا دادم خوب بود دیفن هیدرامینم خوبع اما ساده باشه

آره عزیزم فقط ساده باشه