۶ پاسخ

من راضیم خوبه

منم ب دخترم اپتامیل میدم..دکترش گفت خیلی خوبه..ب شیرمادر نزدیکه

عزیزم از ردز اول زایمانم پسرم شیر خشک آپتامیل خورده،من راضیم

سلام من برای اولین بار آپتامیل خریدم ولی زیاد خوشم نیمد انگار تعریفی نیست

ب نطر منم خوبه

سلام عزیزم خوب بستگی داره برای چی داری اپتامیل میدی من میدادم پسرم خوشش نمیومد چون اپتامیل مزه خاصی نداره خوشمزه نیست و زیادم رقیقه شله منظورمه پسرم اصلا دوست نداشت ... من ای ار میدم خیلی راضیم