۵ پاسخ

آره، فقط لوبیاشو دوروز بزار داخل آب تا نفخش گرفته شه بعد بریز داخل خورشت

سعی کن نخوری چون نفخ داره طفلی ازیت میشه

اگه بخای هبچی نخوری ازبین میری که کم کم دیگه بخور بزار عادت کنه به همه چیز،..لوبیاشو نخوور

سلام.حبوبات نفاخ هستن وحتما باید ۲۴ ساعت اونا رو تو اب سرد خیس کرد و چند بار هم آبش رو عوض کرد تا بتونید تو خورش مصرف کنید وگرنه دل درد میشه.

قورمه سبزی کلا ب خاطر لوبیا وسبزیش سرد نفخ زیاد داره .ولی لوبیاش و۲۴ ساعت قبل خیس کنید وچندبار ابش وخالی کنید تا خوب نفخش بره بعدهم ی قاشق برنج خام توی خورشتتون بریزید نفخ حبوبات و میگیره.بخورین روش هم یکم عرق نعنا بخورین ان شالله چیزی نمیشه.نوش جون