۳ پاسخ

یک سی سی برابر 25 قطره است البته در مورد آد وآروم بریز چون غلیظه ممکنه بپره تو گلوش

بله قطره قطره بده. یکی از آشنا یان یکسره داد.. بچش راهی بیمارستان شد چون تو حلقش گیر کرد... خدا نکرده اتفاقی بیوفته دیگ کاری نمیشه کرد... من هر قطره میذارم قشنگ بخوره قطره بعدی میریزم

سلام من یبار قطره چکونوپر کردم چکوندم تو خوندش ببینم چند قطره میشه بعد طبق همون با قطره چکون میریزم تو دهنش کی میشه قطره قطره ریخت تو دهنش