۱۰ پاسخ

عزیزم بعضی خانوما تا وقتی شیر میدن پریود نمیشن....

قرص رو بهداشت میگه بهت. پریودت هم بستگی به بدنت داره. ممکنه تا دوسال نشی ممکنم هست همین روزا بشی. من دوماه و نیم پریود شدم

من دیروز شدم البته به هورمونت بستگی داره عزیزم قرص شیر دهی تو بهداشت که واکسن نی نی رو زدی بهت میدن

قرص شیردهی تاشیش ماه اول بت میدن

بعضیا تا شیر میدن پریود نمیشن بعضیا هم پنج شش ماه بعداز زایمان یعنی وقتی بچه ب غذای کمکی می افته،به بهداشت بگید تا نحوه استفاده از قرص جلوگیری موقع شیردهی رو براتون بگن

منم دوماه ونیمه نشدم کاش دوسال نشم!

ممکنه تا دو سال پریود نشی

پریودی بستگی ب بدنتون داره بعضی ها کلا تو دوران شیر دهی نمیشن.قرص های پیشگیری هم میتونین از خانه بهداشت تهیه بکنید.

بستگی به بدن فرد داره من الان ۵ماهه زایمان کردم هنوز پریود نشدم.حتی امپول هم زدم که پریود شم خبری نشد

سلام
به چه چیزهها توجه میکنید