۷ پاسخ

نگران نباشید داخل کیسه اب چیزیش نمیشه

حتتتما برو بیمارستان صدای قلب و حرکت چک کنن

من چند شب پیش از ۵ تا پله افتادم شوهرمم نبود ک ببرم دکتر بجه هم ترسیده بود تکون نمیخورد ولی فرداش رفتم دکتر خداروشکر قلبش میزد و حرکاتشم عادی شد ولی تمام بدن خودم کبوووده

نه عزیزم اگه بچه خدایی نکرده طوریش بشه حتمن دردی چیزی میاد سراغت ،خدارو شکر میگی تکون میخوره پس چیزیش نیس،

عزیزم برو دکتر برات سونو بنویس .هم از سلامتش خیالت راحت میشه.هم استرس نمی کشی .استرس برای بچه بیشتر ضرر داره

نترس عزیزم چیز شیرین بخور بچت تکون بخوره

دقیقا منم دو هفته پیش زمین خوردم تنم کوفتگی داش.استراحت کن ایشالا بچه طوریش نشده