۹ پاسخ

سلام
احتمالا ریفلاکس پنهان داره که باید درمان بشه
توی دهانش رو نگاه کنید ببنید شاید برفک داشته باشه که اونم خیلی راحت درمان میشه.

بخاطر سرفه تو بینیش قطره بریز خوب میشه

به احتمال زیاد این نشانه دندون در آوردنه دخترم منم همینطوره خیلی بیقرار شد

پسر منم رفلاکس داره ولی دارو استفاده میکنه خیلی بهتره گوش دردم نداره چون دست میزنم به گوشش عکش العملی نشون نمیده اگه گوش درد باشه باید شبام نخوره پسرم منم ۵ روزه نمیخوره راه باید ببدم اهنگ بخونم بخوره شمام همین کاررو کن درمانگاه گفت تو این سن میخوام محیط دورشون بیشتر بشناسن شیطون بازیگوش میشن

پسر منم همینجوره یکدفعه سیته منو ول کرد فقط با چشم بسته.شیر خشک را هم‌همینجور میکنه.باید با راه رفتن و موقع خواب بهش شیر بدم

پسر منم رفلاکس داره ولی دارو استفاده میکنه خیلی بهتره گوش دردم نداره چون دست میزنم به گوشش عکش العملی نشون نمیده اگه گوش درد باشه باید شبام نخوره پسرم منم ۵ روزه نمیخوره راه باید ببدم اهنگ بخونم بخوره شمام همین کاررو کن درمانگاه گفت تو این سن میخوام محیط دورشون بیشتر بشناسن شیطون بازیگوش میشن

اگ هیچوقت اینجوری نبوده ک انروز اینجوریه احتمالا از گوششه

حتما گلوش درد میکنه ،ببرش دکتر

سلام شاید گوشش درد میکنه نمیتونه میک بزنه