۵ پاسخ

نباید شیشه میدادی بهش به شیشه عادت میکنه سیع کن شادونه بخوری شیرت خوشمزه بشه بعد تو روز یکی دوتا شیر خشک بده بهش گشنش بشه سینت و میگیره یکم سخته ولی خب مقاومت کن سینت و بدوش با قطره چکون بده بهش قرص شیر افزا بخور دلستر مالت بخور شیرت زیاد بشه رازیانه هم خوبه نزار به طعم شیر خشک عادت کنه چون خوشمزه تره سخت تر سینت و میگیره اینارو رعایت کن بعد پوزیشن شیردهی هم تو نت بزن برات بیاره بازور سینت و بده دهنش

عزیزم شیرتوبدوش با شیشه بهش بده بخوره

سلام عزیزم منم بچه هام ان آی سیو بودن،شما چندهفته بدنیا اومده؟من پسرام شیرخشک میخورن،راهی نیست اگه شیرت خشک شده پس دیگه هیچی

از شیردوش استفاده کن باعث میشه نوک سینه ات درآد. یا اینکه رابط سینه بگیر

دقیقا پسر منم بعد از مرخص شدن فقط دو هفته سینه خودم و خورد بعدش افتاد به شیر خشک ولی سعی کن شیر خودت و بدی مخصوصا که بچت نارسه