۳ پاسخ

سلام گلم سکسه فلائم ریفلاکس نیس
اگه خیلی طولانیه سگاگریپ بده بهش بخوره اذیت نشه
سکسع تپل میکنه بچه رو ولی زیاد طولانی بشه کلافه میشه

رفلاکس باعث برگشت شیر میشه پیداش که مشخصه پنهانشم همو سوزش سر دل که تو بارداری همه تجربه میکنن معمولا اونایی که شدیده بچه بی قراره خوب غذا نمیخوره خوب نمیخوابه وغذا رو اکثرش بر میگردونه وهمین باعث کمبود وزن میشه مرحله بعدرفلاکس شیر و بر میگردونه ولی خواب راحتی داره غذا هم خوب میخوره فقط موقع غذا خوردن یکم بد غلغه وسرش رو عقب میگیره که بحاطر سوزش سر دلش ولی وزن گیریش خوبه دارو میدن ولی بیشتر بستگی به رشد بچه داره تا زودتر دریچه سر معده بچه تکامل پیدا کنه رفلاکس پنهان مثلمثل همون مرحله دوم رفلاکسه فقط شیر بالا نمیاره وفقط تو گلوش میجوشه

سلام عزیزم،درسته سکسکه میتونه یکی از علائم باشه ولی وقتی دکترش گفته نداره حتما نداره،چون دکتر با معاینه ریه کودک متوجه میشه که شیر برگشته داخل ریه یا نه