۹ پاسخ

الهی فدات بشم خواهر حرف دلموزدی من تازه متوجه شدم رفلکس پنهان داره .به مولاخسته شدم منم

من موتیلیوم میدم بهش بعده شیر خوردن ۲۰ دقیقع عمودی نگه میدارم اروغ بزنه

پنتو پرازول من دادم عالی یود شیر خشک ar هم خوبه نمیزاره بالا بیاره رو متکا شیرش بده که بالا تنش بالاتر باشه خودتم مرکبات و حبوبات و لبنیات نخور

مال منم بخدا شده ی مک هم بزنه همونا بالا میاره😥😥😥

عزیزم من. یه مدت دخترمو از یه ساعت یه بارسسی شیرمیدادم کم کم میدادم بعد که شیر خورد تو بغلم صاف میخوابودنم سرش یکم بالا تر از بدنش قرار میدادم تو اغوشم که بود زمین که میذاشتم بعد بیست دقیقه تو کریر میذاشتم سربالا تر از بدن باسه برای رفلاکس خیلی خوبه شیر خشکم ببلاک ای ار بانکسیوم میدادم سعی کن کمکی هم بدی لعاب فرنی

من سرخود بهش ببلاک آی اردادم الان بهتر شده

صبورباش عزیزم حالت نشسته بهش شیر بده...سرپانگهش دار بعدازشیر تاحتمن اروق بزنه

اگه تهرانی بگو آدرس یه دکتر خوب بدم

شش ماهگی فک کنم تموم میش عزیزم