۹ پاسخ

بعضی جوابا واقعا ادمو به فکر فرو میبره..یکی میگه نبات بده سردی کرده..یکی میگه دهنشو بوس میکنی...عزیزم بچه ها همشون هستن .گم و زیاد هست ولی کسی نیست اصلا نباشه بچه اش..اونا باید اون اب دهنو بریزن .

شاید سردیش کرده یکم نبات داغ بخور شیری بده بهش گرمی هم زیاد بخور مثل خرما گردو و اینا کاهو نخور عدس پلو ماکارونی چلو گوشت ماهی خیار اینا نخور فعلا

سلام این طبیعیه اکثر بچه ها از ۳ماهگی اب دهانشان میره اگر نارنگی و پرتقال به دهانش نزدهید و گردو زیاد استفاده نمی کنید طبیعیه و برای ۷ماهگی احتمالا رویش اولین مروارید و شاهد خواهید بود

ینی نمیدونی برادندونشه؟؟!😐

پسر من دستشو میزاره تو دهنش .با اب دهنش میریزه

عضلات دهان وفک هنوز کامل شکل نگرفته دلیلش اینه البته کم و زیاد داره تو بچه ها ولی بیشتر دلیلش همینه

دختر منم نزدیک سه ماهشه همینطوره...میگن بعضی بچه ها آب دهنشون زیاده...من هرروز براش پیشبند میبندم وگرنه لباسش خیس میشه

سلام عزیزم شایدسردیش شدع

دهنشو زیاد بوس میکنی!!!