۵ پاسخ

شربت سرماخوردگی ایورا هر ۸ ساعت ۲ سی سی من از ۵ شنبه اون هفتس دارم میدم بهتر شده .دختر منم خلط داره

باهر سرفه یا عطسه تو هرسوراخ بینیش قطره سدیم کلراید بزن ،،،در طول روز زیاد بزن اسپری بینیشو

عزیزمن هرروز غروب ببر حموم بخار،،،،هوای خونه رو با بوخور سرد مرطوب نگه دار یا وقتی ک خوابه بالاسرش روشن کن،،درست میشه

عزیزم برا سرفه چی دادی دخترت .من دیروز بردم دکتر دیفن داد ولی باز سرفه داره نمیدونم چکار کنم😥😥

ستیریزین و ازیترو مایسین بگیرین