۷ پاسخ

هفته ۱۸تا۲۱بایدبری الان زوه

اره عزیزم نشون میده ولی صبرکن شوزده هفته برو انومالیتم انجام بده

برا من هفته ۱۵ام نشون داد..

۱۶ هفتگی به بعد نشون میده

اره نشون میده اما بنظرم صبر کن هجده هفتگی انومالی داری یهو برو سونو بده هم سلامت جنین هم جنسیت میگن، اگرم عجوله داری کنجکاوی الان بری میگن بهت😂من ۱۳هفتگی تشخیص دادن

سلام عزیزم خوبی؟عجله نکن دکترت الان براتون آنومالی نوشته واسه چی دوبار هزینه میکنی صبر کن از ۱۷ هفته که واسه آنومالی مینویسن همون موقع برو دیگه

18تا 21 هفته...