۶ پاسخ

ترنجبیل با یک قطره عرق نعنا بده واسه زردیشم خوبه نمیگیره واسه دلش خوبه یک قطره چکان پر بده بهش من که زیاد میدادم

دسمال گرم بزا رو دلش ی کم نبات جوش بده اگه خوب نشد شربت دایمتیکون بگیر بده بهش منم اینکار کردم خیلی خوبش بود دخترم

شکمشو باروغن زیتون چرب کن بعد حوله گرم بزار روش بعد سفت قنداقش کن هیچی هم بهش نده هنوز کوچیکه

رو شکم بخوابون و کمرشو آروم ماساژ بده. یه حوله هم گرم کن بدار رو شکمش.

روی بالش بذار به حالت قورباغه پشتش رو ماساژ بده الان خوب نیس بهش دارو بدی

باید صبر کنی دورش بگذره هبچی تاثیر گذار نیس