۶ پاسخ

مال من انطوری غدای کمکی ام میدم فایده نداره تصمیم گرفتم روزی سع سرنگ شیر خشک بدم

اگه شیرت مقوی نبودکه بچه وزن نمیگرفت عزیزم بعضی بچه ها ظاهرشون تپل نیس استخونشون پر هس

وقتی وزنش خوبه یعنی شیرتون مناسبه استایلش لاعره حالا بشه ۱۰۰ کیلو چکارش داری بجه رو

اول شیر همه مثل آبه بعد از اینکه دادی نی نی خورد یکم فشار بدی شیر سفید سفید میاد بیرون...
و اینکه اگه وزنش خوبه چ اصراریه تپلی بشه؟
دارو اینا بهش نده اصلا ک مثلا اشتهاش زیاد بشه...
بذار بچه سیر طبیعی رشدش رو پیش ببره

شير تو پر چرب كن( سعى كن همه غذا هات با روغن حيوانى باشه، فوقولاده شيرو چرب ميكنه) وزنش چقده گلم؟ پسر من٧٥٠٠ولى زيادم تپلى نيست

سویق واقعا عالیه
من سویق کودک میدم