مامان محمدکیان❤ مامان محمدکیان❤ ۱۰ ماهگی
مامان 😍غلتک کوچولو🤤 مامان 😍غلتک کوچولو🤤 ۸ ماهگی
#غذای_کمکی
😋 کته ماهیچه مقوی و پر از آهن 😋

مناسب برای کودکان 👼 9 ماه به بالا

يك تكه متوسط ماهيچه گوسفندي🐏 را ريز كرده و با كمي پياز كاملا" بپزيد سپس 4⃣قاشق غذاخوري يا 1⃣ استكان برنج 🍚را همراه با 1⃣ قاشق مرباخوري كره 🍮 طبیعی اضافه كنيد تا مثل كته پخته و نرم شود و دم بگذاريد؛هنگام دادن غذا نصف قاشق مرباخوري كره طبیعی اضافه کنید. کته ماهیچه را با پشت قاشق له کنید و به کودک بدهید و یا در میکسر نرم کنید❤️

🚨 می توانید این غذا را همراه با کمی لیمو ترش🍋 به کودک 👶بدهید تا جذب آهن بیشتر شود. همراه با گوشت، ماست به كودك ندهيد چون کلسیمِ ماست، مانع جذب آهن موجود در گوشت میشود 🚨

😍چند نکته برای مادران👩 شیرده👶 😍

آیا می دانستید :
🍓مصرف مغزهای خام،به خصوص پسته، بادام و فندق باعث افزایش شیر🍼 مادر میشود؟

🍓جوانه گندم 🌾منبع سرشار ویتامین «ای» است و در ایجاد تعادل هورمونی و افزایش شیر مادر👩 یک داروی فوق العاده است.

🍓مصرف آب عسل🍯 علاوه بر رفع مشکلاتی ازجمله کم خونی، سرماخوردگی، تاثیر مناسبی در افزایش شیر خواهد داشت.

برای درست کردن این نوشیدنی معجزه گر، کافیست در یک لیوان آب، یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری عسل🍯 را حل کرده کمی آب لیموترش تازه 🍋(و نه آبلیمو) به آن اضافه کرده و روزی دو سه لیوان، خنک و جرعه جرعه میل کنید. 😋

🍓خوردن کاهو با سرکه شیره تاثیر مناسبی در افزایش شیر خواهد داشت.
مامان فاطمه مامان فاطمه ۸ ماهگی
بروکلی

← 6 تا 9 ماه: گلهای بزرگ و کامل بروکلی بخارپز شده را برای کودک سرو کنید. اگر ساقه کلم بروکلی شما را عصبی می کند، گلچه های بزرگ را از وسط به دو نیم کنید و به همین ترتیب سرو کنید. علاوه بر این، می توانید ساقه کلم بروکلی را به عنوان فینگر فود با بریدن پوست آن و جوشاندن یا بخارپز کردن تا زمانی که نرم شود سرو کنید.

← 9 تا 11 ماه: در این سن، کودک شما شروع به در دست گرفتن انبر خود می کند، جایی که شست و انگشت اشاره به هم می رسند. سعی کنید اندازه را به قطعات کوچک و به اندازه لقمه کاهش دهید. اگر کودک شما در برداشتن تکه های کوچک مشکل دارد، اندازه خود را به سمت بالا ببرید. تکه های بزرگ غذا کاملاً خوب هستند، فقط مطمئن شوید که خوب و نرم پخته شده باشند.

← 12 تا 24 ماه: از آنجایی که کودک شما بیشتر به یک غذاخور پیشرفته تبدیل می شود، می توانید مدت زمان بخارپز کردن یا پختن کلم بروکلی را کمی کاهش دهید. توانایی کودک خود را دنبال کنید و بروکلی را به دلخواه در هر ظرفی بگنجانید. با نزدیک شدن به سن 2 سالگی، ممکن است با ارائه کلم بروکلی خام نیز احساس راحتی کنید. به توانایی های روده و کودک نوپا اعتماد کنید.

نکته: گلچه های کلم بروکلی بزرگ را به صورت وارونه سرو کنید (روی سر، ساقه بالا)، بنابراین کودک آن را از ساقه بلند کرده و سپس گلچه نرم را بخورد.
مامان آقا رسا جون مامان آقا رسا جون ۱۱ ماهگی
مامان 😍غلتک کوچولو🤤 مامان 😍غلتک کوچولو🤤 ۸ ماهگی