۳ پاسخ

عزیزم احتمالا بخاطر کولیک هستش قطره کولیکز هر ۶ ساعت ۸ قطره یا قطره بایولاکت روزی ۵ قطره بهش بدی خوب میشه البته از خودم نمیگم پیش هر متخصصی ببری همینو میگه...شکمش هم با روغن در جهت عقربه های ساعت بمال براش...گاهی هم کش و قوساش بخاطر خستگی تنشه که کاملا طبیعی گاهی خیلی ریز و اروم ماساژش بده نوزادها از ۲۰ روزگی به بعد ماساژ لازم دارن

سلام عزیزم پیچ و تاب ک میخوره بخاطر دل درد و نفخ هستش بهش شربت گریپ میکسچر یا شربت کولیک اید بدید گریپ میکسچر ۱ سی سی یعنی ۱ دونه قطره چکون شربت کولیک اید هم ۱۰ قطره هر ۶ ساعت یک ربع قبل شیر دهی ک معداش خالیه بعد یک ربع شیر بده حوله گرم هم بزار رو شکمش با روغن زیتون اول ماساژ بده کمر و دلشو بعد حوله گرم بزار کف پاشم و کف دستشم ماساژ بده بچه رو اروم میکنه

عزيزم توي اين ست خيلي وقتًا به خاطر نفخ كه داره يا همون كوليك هست چون شكمش درد داره ميپيچه به خودش