۸ پاسخ

من که برای دخترم میریزم تاحالا مشکلی خداروشکر پیش نیومده
به نظرم من مادر هر چقدر در برابر نوزادش وسواس زیادی انجام بده بیشتر به مشکل بر میخوره من خودم خیلی رو بچه وسواسم چقدر غذا بخوره یا اینو بخوره یا اونو بخوره
الانم به این نتیجه رسیدم هرچی میتونم وبراش مفیده رو بهش میدم زیاد دنبالش نیستم که چی بدم ضرره یا چی بخوره ضرر نداره
منظورم اینه که وقتی بزرگ شد به هر غذایی حساسیت نداشته باشه بدنش به هر غذایی سازگار باشه
همه اینارو بچه تز همین نوزادی یاد میگیره😍😍😍❤💖💖💖💖

میگن حساسیت زا هستش اگرم اضافه کردی سعی کن رب خونگی اونم کم

ن اصلا گوجه حساسیت زا هست رب هم خوب نیست بچه رو پیش فعال میکنه

الان نمیتونم گلم چه گوجه چه رب حساسی زاست بعد یک سالگی میتونی استفاده کنی

ن عزیزم هیچ کدوم رو اضافه نکن اینا حساسیت زاست بزار برا ۱ سالگی ب بعد

کدوحلوایی هم خوبه

ن گوجه هنوز زوده.هویج بریز رنگ میگیره وقتی لهش کنی

نه الان رب زود به جاش از جعفری استفاده کن