۸ پاسخ

سلام اگه گفته کمه ندی بهتره همه بچه ها بالا میارن سریع فک نکنین رفلاکسه دارو ها ضرر دارن

منم دخترم رو حدود ۳ماهگیش بردم گفت کمه رفلاکسش و دارو داد اما گفت که اگر یسری کارها رو رعایت کنی دارو خیلی نیاز نداره و یسری علائم گفتن که اگر اینطور شد بیارش
موقع شیر خوردن نیمه نشسته باشه بچه، دراز کشیده بهش شیر ندید، بعد شیر خوردن یه ربع نخوابونید، دمای محیط هم بیشتر از ۲۵ نشه

دخترمنم داشت کم بودداروندادن البته یکیشون ندادیکی امپرازول ویکی رانیتیدین دادکه من ندادم.اگه خیلی شدیده داروبده زیرسرشوخوابیدنی بالاتربزاربهترمیشه دخترمن الان بهتره امابالام که میاره خیلی ادیت نمیشه.

سلام منم بردم ۱ ماهگی گفت خفیف شربت رانیتیدین داد که من ی مدت دادم دیدم تاثیری نداره قطع کردم الان پسرم ۳ ماه و رد کرد خیلی خیلی بهتتر شد الان ۴ ماهشه ، راحت میخوابه فقط زیر سرش ی بالش نرم بزار ؛ وقتی شیر میدی سرپا بچرخون تا اروغش گرفته بشه ، بعد من کریرشو توشو بالش و تشک پر کردم میخوابوندم رو اون تکون میدادم شیب داشت بچه راحت میخوابید خیلی خوب بود برام کریر ؛ الان میخابونمش زمین

اگر دیدی خیلی داره اذیت میشه دارو رو بهش بده عزیزم

مامانی کار به کم وزیادش نداشته باش اگه اذیت میشه وبی قراره بده

بچه های شمام وقتی بالا میارن تیکه تیکس؟

سلام دارو چی دادن؟