۱۰ پاسخ

سر من ت. یک هفته افتاد بهم گفتن تا 10 روز نیفتاد بیار ین خودمون درش میاریم

سلام هیچی نیست بچه من سه روزش
بودختنش کرد چندهفته طول کشید تا افتادفقط دست نزنیدتا خودش بیوفته

پملدشو سر وقت بزن..و زود زود با اب ولرم جوشیده شده بشورش ..ب دکترشم اطلاع بده

من زیاد چرب کردم هر بار نصف پماد خالی میکردم روز چهارم افتاد ..ببردکتر نشون بده حتما

پسر اولیه من تو 17روز افتاد فقط مرتب چربش کن

اون پمادهایی که دادن رو زیاد بزن زود زود چربش کن

سلام عزیزم دکتر به ما گفته بود اگه ده روز رو بگذره بیارین نگاه کنم روز یازدهم همسایمون گفت روغن حیوان رو تو قاشق یکم داغ کنین بریزین رو حلقه بعد با دستتون حلقه رو از گوشت جدا کنین اینا کارو کردیم دوز بعدش افتاد

سلام هر بار بازش میکنی روغن بادوم بریز روش قشنگ بریز که خیس بخوره خیلی تاثیر داره منم12روز شد اینکار رو کردم همون روز افتاد

سلام مال پسر جاری من بیست روزه افتاد

ماله حسین هم نافش هم حلقش تو روز ۱۴ ام‌افتادن