۴ پاسخ

دختر من حساسیت داره پنج ماه هیچی نخوردم 😢

عزیزم من همیشه میخورم ، ولی عرق نعنا بعدش میخورم و یا گلاب توی شیر میریزم که نفخشو بگیره ،اگر حس کردی نی نیت نفخ کرده بهش گریپ میکسچر بده ، پدی لاکتم که حتما دکترش بهش داده

سلام من ک همه چی میخورم. عزیزم بستگی بی نیت داره ک حساسیت ب پروتین گاوی نداشته باشه. اگر خوردی و شیرش دادی و بالا آورد یعنی حساسیت داره

اگه بچن حساسیت نداره بخور گلم اخه مگه میشه نخوری من که میخورم فقط دوماهه اول خیلی رعایت کردم اینا سردن بعدش یکم گرمیجات بخور مشکلی پیش نمیاد