۳ پاسخ

خانمی تا قبل از ۷ ماهگی بیمارستانها تا جاییکه من میدونم بیمار غیر میپذیرن سریعتر نسبت به این موضوع اقدام کنید که استرس برای زایمان نداشته باشید

سلام عزیزم اره دیگه چاره دیگه ای نداره دکترتون فقط با بیمارستانایی که قرارداد داره میتونه عمل کنه شما برین از دکترای اون بیمارستان تحقیق کنید برین مطبشون و شرایط رو بگین خودشون راهنماییتون میکنن

اره عزیزم برو همون بیمارستان برات پرونده باز میکنن فک کنم و بهت وقت هم میدن باید ویزیت بشی توسط یکی از دکترای زنان زایمانش که انجام میده