۴ پاسخ

پسر منم همینجوریه عزیزم
دکتر هم گفت موقعی که میخوان دندون دربیارن به گوش و صورتشون زیاد دست میزنن

دخترمنم همینجوره عزیزم بخاطر دندوناشونه

به احتمال خیلی زیاد واکنشیه که موقعی که خوابش میاد این کارو میکنه پسر منم خوابش میاد دماغشو میماله (قدیمیا میگفتن بچه نظر داره اسپند دود کنید😊)اما یه وقتایی ام میبینم داره دماغشو میماله انکار بینیش خشکه یا چیزی توشه که اذیتش میکنه قطره میریزم و بینیش تمیز میکنم

پسر منم وقتی میخاد بخابه هی دماغشو میماله با گوششم خیلی بازی میکنه دکترم بردم عفونت نداره