۳ پاسخ

شکمش و ماساژ بده با روغن زیتون

از عطلاری ترنجبین بگیر ۱قاشق مرباخوری با آب داغ حل کن از توری رد کن ۱.۲قطره چکان پرکن بده حل میشه.درضمن مواد چرب و روغنی نده ریه هاش رسوب میکنه

سلام. دختر منم همینطوریه . من پیش ۴ ۵ تا متخصص بردم. همشون یه چیز میگفتن که تا ۳ یا ۴ ماهگی بچه همین طوریه. به خاطر کولیک و رفلاکس. فقط باید تحمل کرد تا زمان بگذره. اما من تحمل اذیت شدن بچم رو نداشتم یک روز در میون بهش یه سیسی روغن زیتون میدم. بعد راحت دسشویی میکنه.