۷ پاسخ

ولله من با سورنگ میدادم .شما لپاشو بگیرین مثل اینکه میذارین دهنشون باز بشه قطره قطره بریزین دهنش وهمینجور لپاشو سفت بچسبین که نریزه یکم از دور فوت کنین صورتش که یکم نفسش بگیره بعد اب دهنشو قورت بده اینطوری داروشو میخوره

عزیزم بزار سینه ات تو دهنش باشه و مک بزنه بعد با قطره چکون همراه باشیرش بده ک بخوره من اینکارو میکنم خیلیم خوبه

من اندازی ک باید بدم میریزم تو ی ظرف کوچولو سر شربت آنتی بیوتیک بود بعد کم کم با قطره چکون برمیدارم وبا بازی میدم بهش میخوره البته همه داروها ک زیاد باید بدم همینجور بهش میدم.راحت میخوره

بریزتوشیرت با یه سی سی اب قندقاطی بکن بهش بده میخوره

امان ازدست این بچه ها

سلام گلم پر من باید هر ۱۲ساعت دو سیسی بخوره به همین خاطر با قطره چکان میبرم ته حلقش نیم سی سی نیم سی سی خالی میکنم مجبور میشه قورت بده بعدشم قطره آ د که شیرینه بهش میدم

من باقاشق میدم