۶ پاسخ

اگه سزارین شدی اصلا نخور چون من بچم زردی داشت سزارین بودم خوردم از حال میرفتم وافت فشار دکتر دعوام کرد گفت خون از دست دادی نباید بخوری وزردی بچه ربطی به خوراک مادر نداره فقط گرمش نکن خیلی تند تند شیرش بدی که دفع داشته باشه

بدن ادم ها مختلف هستش این خانم افت فشار داشته ولی من که سزارین کردم افت فشار نگرفتم وبچه ام زردی داشت چون من ۹ ماه بارداری عفونت داشتم وباقرص خوب نشدم وبعدش که زایمان کردم بچه زردی گرفت بود وگرنه من دوره بارداری عرق کاسنی زیادخوردم واگر عفونت نداشتم بچه ام زردی نمیگرفت ومن هم میگویم بخور تا بچهات زردی نگیره

همه دکترا میگن خوب نیست و ربطی به زردی بچه نداره باز نمیدونم چرا اسرار دارین به خودتون صدمه بزنین زردی فقط به خون مادر و نوزاد بستگی داره یه مدل ناسازگاری خون ربطی به تغذیه نداره بدن خودتو اون بچرو سرد میکنی مقاومتتون کم میشه سیستم ایمنیتون ضعیف میشه

عرق کاسنی میگن خوب نیست یکی خورده بود موقع زایمانش یه تیکه از جفتش جدا شده بود ماما ها میگفتن مرده و زنده شده بس که اذیت شده میگن زردی یه چیز ژنتیکیه میگن ربطی ب خورد و خوراک نداره

الان دیگه نخور چون دردای زایمانت سرد میشه من خوردم توی ۸ماه همچنان دردام سرده 😭

ازچن هفته ب بعدمیتونیم بخوریم