۶ پاسخ

به خاطر بالا رفتن وزن و بارداریه.ورزش های آمادگی قبل از زایمان میری؟ خیلی تاثیر داره برای کاهش این درد ها

منم همینطوریم ماساژ بهترش میکنه

درد کشاله ران واسه جا باز کردن رحمه منم‌ داشتم عزیزم البته بازم به دکترت بگو

من هم با دست ماساژش می دهم تا ارام میشوم وبعضی مواقع با روغن ماساژمی دهم

سلام منم دقيقا همين دردا رو جفت پاهام داشتم شبا از درد بزور ميخوابيدم با دكترم درميون گذاشتم گفت هم كم خوني و هم بايد كلسيم و ويتامين دي رو مرتب مصرف كني
از وقتي شروع كردم و هرشب ماست و شير زياد خوردم دردش ب كل رفت خداروشكر

سلام،من درد ندارم ،ب دکترت بگو علتش رو میگه