۵ پاسخ

سلام عزیزم ، پسر من بیست و هفت روزشه . این دو هفته آخر شبا خیلی راحت میخوابه و روزا حتی خوابشم میاد ولی سعی میکنه نخوابه چون انگار متوجه شب و روز شده توو تاریکی سریع و راحت میخوابه . بعدم من تختشو با بطریهای مخصوص یا همون کیسه آب گرم قشنگ گرم میکنه وقتی شیر میدم خوابش که میبره عمیق میشه میذارمش توی کیسه خوابش که گرم شده و تختشم که گرمه راحت میخوابه .

دختر من باید چراغ روشن باشه یعنی چراغ رو خاموش میکردم گریه میکرد شوهرم روشن میکرد هر چی میگفت نکن بزار تاریک باشه یه کم گریه کنه مبخوابه قبول نمیکرد،شربت بی بی اسلیپ کسی مصرف نکرد نمیدونم دکتر هم ۱۴ باید ببرمش دکتر گفت تا ۳ ماهگی تنظیم میشه شبها ساعت ۲ یا ۳ یا ۴ میخوابه متغییره

دختر من ۷۰ روزه بود که دیگه خوابش تنظیم شد
سعی کن موقع خواب اتاقش تاریک باشه بدونه ک الان موقع خوابشه و وقتی بیدار شد همه جا رو روشن نگه دار
اینطوری دیگه میفهمه موقع خواب و بیداری رو
من که اینکارو با دخترم کردن الان دیگه موقعی که تاریکه میخوابه

سلام گلی
دختر من خوابش منظمه. شب راحت میخوابه. خوابه روزش هم خوبه.
توی روز باهاش بازی کن نذار خواب عمیق بره بیدارش کن. تا شب خسته شه و بخوابه. شب هم همه جا رو تاریک کن تا وقتی چراغی روشن باشه و اتاق نور داشته باشه بچه بیدار میمونه.

چهار ماهشه هنوزم تنظیم نشده.