۶ پاسخ

خب چرا چند روز ندادی حیف نباشه او شیر پر از ویتامینای عالیه.ن خراب نمیشه بده بخوره

سلام,نه همچین چیزی امکان نداره ,خب خوشبحالت عزیزم شیرت اینجوریه این ینی غلظت داره

عزیزم شیری که توی سینه مادر هست خراب شدنی نیست مگر دوشیده شده باشه که اونم تایه تایمی ماندگاری داره میتونین برای اطمینان کمی اول سینتون رو بدوشین بعد به بچه شیر بدین

عزیزم اتفاقا شیرچرب بهترین شیره ومقوی شیربایدسفید وچرب بشه

نه بابا چیزی نمیشه بده بخوره

ن خراب نمیشه
فقط اگه شیرت بره سر سینه و اول شیر سرده اونو بدوش بریز سر سینتم گرم باشه بچه میخوره اگه سرد باشه اوق میزنه