۱۰ پاسخ

عزیزم یه سایزبزرگتربراش بگیرپسرمنم اینجوری میشدمنم سایزچهارمولفیکس روبراش گرفتم

سایز 3اگه استفاده میکنی برای چهارماه تقریبا 6،7کیلو کوچیکه منم استفاده میکردم سایز 4بخرید

من مای بی بی استفاده میکنم همیشه یک سایز بزرگ استفاده میکنم

پسرم منم اینجوریه پماد ان ان عالیه ..پوشک مولفیکس انتخاب کردم بهتر از مای بی بی

به نظرم محکم میبندی جاش میمونه یه کم شل ببند ببین اینجوری میشه باز

سلام برای دختر منم اینطوری شد سایز ۴ مولفیکس گرفتم بهتر شد.اما فک کنم به لباسی هم که می پوشن بستگی داره تنگ نباشه

من مولفیکس این براش به نظرم ننگ باشه پاش اینجور شده

سایزش براش کوچیکه

من از پماد کالاندولا استفاده میکنم عالیه
پوشک همیشه یه سایز بزرگ تر بگیر

زیاد سفت نبندش