۴ پاسخ

پسر من پایان ۹ماه تازه سینه خیز یک هفته بعدش چهار دست و پا شد از پایان ده ماهم سرپا شده
نگرانی نداره بعصی بچه ها زود میرن بعضیا دیر

نگران نباش برادر زاده من یه سالگی چار دستو پا رفت تو دو سالگی راه رفت دکتر هم بردن آزمایش گرفتن سالم بود حتما ضعیفه بدنش توی رو روئک بزارش

نگرانی نداره که

پسر من یک هفته از ده ماهگیش گذشت تازه شروع کرده برای چهاردستو پا.سینه هم نرفته .جالبه قبلنا خیلی تلاش میکردم که تمرین کنه و بره اما یدفعه شروع افتاد رو چهار دستو پا.هنوزم خوب بلد نیست اما خودش هر روز داره تمرین میکنه و سرعتش بیشترم میشه؟