۴ پاسخ

من تا کوچکتر بود از شیشه شی اونت پیرکس استفاده میکردم.
ولی الاک که بزرگتر شده چون تمایل داره نگهش داره و هز بهش ضربه میزنه براش پلاستیکی گرفتم مارک وی گرفتم چیکو اصل هم گرفتم ولی سوراخهاش خیلی درشت هستش دختر من باهاش راحت نیست

بنظر من تا کوچیکه و خودش نمیتونه بگیره جنس شیشه ای استفاده کنید بهتره حالا بزرگتر شد میتونید پلاستیکی بگیرید مارک چیکو و وی هم مارکاییه که قیمتشون مناسبه ولی حتما حتما از داروخونه بگیرید هرچی گرفتید

منم پلاستیک میدم ولی هردوروز میجوشونم

دکتر برانز عالیه!چون ضد نفخه و مانع نفخ بچه میشه.
منم تا الان پلاستیکی گرفتم،یه ماه اول اونت استفاده کردم اما چون باعث نفخ میشد دکتر برانز گرفتم