۶ پاسخ

بیقرار چند روز اسپری سرد حوله اب نخورده رو پاش بگذارید آستامینوفن هر ۴ساعت دوبرابر وزن
اگر خدای نکرده ای بالا رفت۳۸ با آستامینوفن پایین نیامد از نصف شیاف آستامینوفن ۱۲۵ استفاده و اگر تاثیر نداشت شربت پروفن برابر وزن هر۶ساعت
فردا اسپری گرم
شیر فراوان و بغل
چند روز ممکنه بیقراری کنه ماساژ ندهید

سلام عزیزدل...گلم پاشو قنداق کن که تکون نده دردش بگیره...بعد نیم ساعت بهش قطره استا بزن دور وبر جاواکسنش که دردشو میکشه.نیم ساعت ۱بار..دردش تا فردا خوب میشه.فقط استامینوفن بزن حتما دور جای واکسنش.انشاالله خوب بشه زودی.

معمولا بیشترین دردش شب اوله بعد از دو روز کلا بهتر میشه

تا ۲۴ ساعت اوجشه دیگ خوب میشه حالا استامینوفن میدیش بی حاله

سلام تا فردا صبح

تبش رو چک کن مرتب