۶ پاسخ

من دارم واگه نبود به هیچ کارم نمیرسیدم مثل کوله میندازم وبچمو میذارم توش کارامو میکنم بعدش پشتم خوابش میبره

سلام عزيزم ، من صبر كردم كوچولوم به دنيا اومد بعد از يكي از دوستام يك روزه اغوشيش و قرض گرفتم و تست كردم ، چون هر بچه اي يك واكنش نشون مي ده مثلا پر من اقلا دوست نداره و كلا گريه ميكنه ولي دوستم خيلي استفاده كرده بود ، البته پسر من زمستون به دنيا اومد و من دير اقدام كردم شايد واسه همين كنار نيومد باهاش و اينكه كلا بغلي نيست و ترجيح مي ده تو كرير كالسكه يا رو تشكش باشه اينا همه تعيين كننده ست

برا تو خونه و آشپزخانه خوبه که نمیشه کالسکه استفاده کرد

سلام
من شنیدم آغوشی و روروئک رو دکترا رد کردن.گفتن برای بچه ها ضرر داره

من که نگرفتم.ولی دختر عمم گرفته راضیه .تو خونه بچشو میزاره توش و به کارای خونش رسیدگی میکنه

من نخرید پشیمان شدم. خیلی لازمه