۵ پاسخ

من شنیدم دمنوش زنجبیل یا چای زنجبیل خیلی تهوع رو‌کم میکنه.
بعد سعی کنید صبح بیدارشدید هنوز که تو تختین یدونه خرما یا انجیر بخورید بعداز چند دقیقه بعد از جا پاشین. بعد یدونه سیب بخورید باز فاصله بدین بینش تا نیم ساعت یک ساعت بعد صبحونه بخورید. کلا آروم آروم معدتونو آماده کنید فکر کنم بی تاثیر نیست. من خودم هفته ۹ هستم خداروشکر تا الان حالت تهوع نداشتم ولی این روندی که گفتمو رعایت میکنم بعداز بیدارشدنم.

ماهم مث شما
همچنان ادامه داره
لامصب 😏😣

منم دقیقا همینطورم😔زنجبیل کمی تاثیر داره روی تهوع اما برطرف نمیشه

خداروشکر که این مراحل رو گذروندم🤣🤣

این طبیعی منم داشتم باید تحمل کنی