۱۰ پاسخ

دخترمن بیداره اومده خونه مادربزرگش اونم تا از در اومدیم برد توحموم داره دست و صورتشو میشوره لباساشم کلا انداخت توماشین😀 میگه اراک از همه جا الوده تره خودتم عوض کن😐

سلاااام موفق باشی
منم خوابوندمشون هورااااااااا
وای نمیدونی چه حالی داره وقتی میخوابونم این دوتا رو انگار اورست فتح کردم

سلام عزیزان منم حسین رو خوابوندم دارم بامادران زبان‌نفهم مدرسه چت میکنم امروز کلاس روکنسل کردیم بازم چهارنفر مادران همیشه درصحنه بچه هاشون فرستادن فقط دارم حرص میخووووورم

عزیزم خداحفظش کنه دخترمنم لالاکرده دارم اسباب بازیاشوجمع میکنم هرطرف ریخت و پاشه

دخترمن که ناهارشو باکلی غر خورد الانم ازاینور میره اونور هی باخودش میخنده

ماشالله بهش.. پسرمنم الان خوابید واکسن 18ماهگیشو صبحی زدم خیلی گریه کرد 😔😔

اره نی نی من خوابید

مامان باوان هستی عزیزم؟

داریم ازاسترس سکته میکنیم هسچی

وای جیگر منی دستاشو بوس کن جای من مثل فرشته خابیده هزارماشاالا