۸ پاسخ

سلام عزیزم دختر منم رفلاکس داره هیچ دارویی بهش نمیدم ؛یبار رانیتیدین دادم اسهال گرفت دیگه بهش ندادم الان خیلی استفراقش کم شده دکتر بهم گفت اگه وزنش خوبه مشکلی نداره دارو بهش نده تاشش ماهگی خودش خوب میشه

هیپ المانی و ارگانیگ خیلی خوبه و نفخو ...نمیاره وزنم خوب جیده ولی اضافه وزن بیش از حد ن

بیومیل ای ار . من که خیلی راضیم

آپتامیل پپتی جونیور
مبتونی اگه دکتذت اجازه مبده بهش فرنی خیلی کم بدی یا لعاب برنج

چند ماهشه بچتون؟اگر چهار و ماه نیم رو گذرونده فرنی ارد برنج رو هم شروع کن، من دکتر نی نیم اینو گفت

بچه های من با ببلاک کامفورت خوب وزن گرفتن رفلاکسشونم بهتر شد

بیومیل ای ار داره ولی به غلیظی ببلاک نیست و طرز تهیش مانند بقیه شیرخشکهاست فقط ببلاک ای ار طرز تهیش فرق میکنه.

ماله منم ریف داش من آپتامیل دادم.اونم سرخود