۴ پاسخ

هیچی فقط اسیدفولیک وحتمابخورواسه تشکیل قلب باچیزامقوی زعفرون وهویجم نخور.وقتی رفتی واسه تشکیل قلب بعدبه دکتربگوچی بخوری راهنماییت میکنه.

عزیزم قرصا رو ک برو دکتر بت میگه و تو گوگل بزنی میاد ک تو این هفته چ چیزایی مقویه ک بخوری

اسید فولیک فقط و ویتامین D3اگه کم باشه فقط باید یه چکاب کلی بدین ک کمبوداتون مشخص شه و تیروییدتونم چک بشه

مویض بخور خیلی خوبه از سقط جلوگیری میکنه
شیر هم بخور
من از اول هر یکی دو هفته ماهی غزل میخورم
قرص اسید فولیک هم که میخوری دیگه نه؟اگه نمیخوری برو دکتر برات بنویسه زودتر شروع کنی