۳ پاسخ

سزارین اونجا شکم اول با دفترچه بیمه تامیناجتماعی چقدره میدونین؟؟؟؟

اره خیلی بیمارستان خوبیه.مامانم اونجاسزارین شدپارسال راضی بود.تودوماه گذشته م سه تاازهمسایه هامون سز شدن.راضی بودن.انشاالله شمام راضی باشی.

عزیزم من پارسال اونجا سز شدم با اینکه خوده دکترم نیومد بالا سرم ولی راضی بودم.اسم دکترمو یادم نمیاد.پیرجانی هم نمیشناسم
اونجا خود دکتر نمیاد دانشجوش میاد ولی خیالت راحت اونم حسابی کاربلده امسال رفتم واسه تست ان اس تی واسه خودش یه پا دکتر شده بود